fbpx

  Preverite aktualno akcijo, samo še do konca meseca!   

07 39 35 750 info@peci-keramika.si
Kurišča Technical – Madžarska
Kurišča Technical – Madžarska
Kurišča Technical – Madžarska
Kurišča Technical – Madžarska

Kurišča Technical – Madžarska

Kaminska kurišča Technical so produkt dolgoletnega zasledovanja cilja ponuditi visoko kakovostne in dolgotrajne izdelke svojim strankam. Iz tega razloga imajo vložki Technical edinstvene debele stene, večjo površino za odvajanje toplote in boljše kakovosti materialov, od predpisanih. V svoji kategoriji so ta kurišča številke ena in so prejela najvišjo kvalifikacijo v strožjih in najnovejših testih.

Vsa kurišča Technical so madžarski izdelki. Zagotavljamo vam odlično kakovost in zanesljivost, ki jo lahko zagotovimo z 27 let izkušenj pri izdelavi kurišč ter s 5 do 7 let garancije za naša izbrana kurišča. Kurišča z vodnim izmenjevalcem in kurišča za toplozračne kamine, s pomočjo ustreznih dodatkov, lahko delujejo z 80% učinkovitostjo, kar je največ, kar je mogoče doseči pri vgradnih kuriščih za kamin. Ne varčujemo pri visokokakovostnih materialih, njihovi debelini ter temeljiti in natančni vgradnji. Naš obseg izdelkov Technical se stalno širi.

Objavljene cene so informativne narave. Pridržujemo si pravico do spremembe cen, zato nas za aktualne cene pokličite ali pošljite povpraševanje.

 

Zakaj smo prava izbira?

Bogate izkušnje
Kvaliteta bivanja
V harmoniji z naravo
Strokovna pomoč