fbpx

  Preverite aktualno akcijo, samo še do konca meseca!   

07 39 35 750 info@peci-keramika.si
Piškotki

Piškotki

Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013, je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika. Piškotki niso nič novega, zakon je posegel zgolj v način obveščanja in soglasja uporabnikov spletne strani glede njihove uporabe.

KAJ JE PIŠKOTEK?
Naša spletna stran lahko v brskalnik vašega računalnika odloži tako imenovani »piškotek«. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika, če pa nam te podatke posredujete sami, na primer z registracijo, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku.

Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, kar lahko spremenite v nastavitvah tako, da računalnik piškotke zavrne ali pa da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani.

Za informacije o nastavitvah piškotkov kliknite na ime vašega brskalnika:

Firefox
Chrome
Internet Explorer
Opera
Safari

UPORABA PIŠKOTKOV NA NAŠI SPLETNI STRANI
Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko izključno za lastne potrebe razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. V ta namen uporabljamo najbolj razširjeno orodje Google Analytics. Več o Google Analytics piškotkih si lahko preberete s klikom na to povezavo.

Naša spletna stran uporablja tudi piškotke, ki vam zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo s tem, da si zapomnijo vašo prijavo ali registracijo na spletni strani, vnesene podatke v spletne obrazce, dodane izdelke v košarico, zadnje ogledane izdelke in vaše strinjanje z uporabo piškotkov. Z uporabo in obiskom spletne strani peci-keramika.si se smatra, da se strinjate tudi z uporabo piškotkov.

Na spletni strani peči-keramika so v uporabi naslednji piškotki:

Analitični piškotki

  1. _gat_gtag_UA_12111490_88 (Identifikacijska koda spletne strani za spremljanje obiskov. Trajanje 2 leti)
  2. _gid  (Identifikacija povratkov uporabnika v 24 urah od prvega ogleda stran. Trajanje 24h)
  3. _ga   (Statistika ogledov spletne strani: Štetje števila obiskov iz posameznega računalnika. Trajanje 2 leti)

Trženjski piškotki

  1. ads/ga-audiences (Piškotek servisa Google Ads namenjen serviranju oglasov.) Google Inc.
  2. ads/user-lists/# (Piškotek servisa Google Ads namenjen serviranju oglasov.) Google Inc.
  3. collect (Piškotek servisa Google Ads namenjen identifikaciji naprave uporabnika ter sledenju vedenja uporabnika.) google-analytics.com
  4. fr (Piškotek podjetja Facebook, ki je namenjen zagotavljanju oglaševalskih storitev.) Facebook.com
  5. tr (Piškotek podjetja Facebook, ki poveže dogodek Facebook pixel-a z uporabnikom, ko Facebook piškotek ni prisoten v brskalniku.) Facebook.com

Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, ne bomo posredovali tretjim osebam.

 

Zakaj smo prava izbira?

Bogate izkušnje
Kvaliteta bivanja
V harmoniji z naravo
Strokovna pomoč