fbpx

  Preverite aktualno akcijo, samo še do konca meseca!   

07 39 35 750 info@peci-keramika.si
Hišni sejem

Hišni sejem

Vas zanima, kaj smo vam pripravili za letošnji črni petek? Seveda, tudi mi vam v času predprazničnih nakupov nudimo prav posebne ugodnosti!

Vabimo vas, da nas med 11. in 14. novembrom 2021 obiščete na našem hišnem sejmu na Podbevškovi 18.

Izjemoma bomo naš delovni čas v teh dneh podaljšali: v četrtek in petek nas lahko obiščete med 7. in 17. uro, v soboto med 8. in 17. uro ter v nedeljo med 8. in 12. uro. Zakaj? Zato, ker želimo biti na voljo čim več obiskovalcem in vsem tistim, ki jih zanima vse v zvezi z našimi produkti in storitvami.

Poleg tega bomo v času hišnega sejma nudili 20 % popusta na kaminska kurišča blagovnih znamk KOBOK, SCHMID, SPARTHERM, šamot in pečnice, tako da boste imeli le še več razlogov za obisk.

Da bo vse skupaj potekalo gladko in da se vam bomo res lahko v celoti posvetili, pa vas vabimo, da si vnaprej rezervirate naš čas.

Izpolnite spodnji obrazec (kontakt) in si zagotovite prost termin – tistega, ki vam najbolj ustreza. Mi vas bomo čakali in z veseljem vam bomo popolnoma na voljo. Povprašajte nas vse, kar vas zanima, in skupaj bomo razrešili vaše še tako težke dileme.

 

Zakaj smo prava izbira?

Bogate izkušnje
Kvaliteta bivanja
V harmoniji z naravo
Strokovna pomoč