fbpx

  Preverite aktualno akcijo, samo še do konca meseca!   

07 39 35 750 info@peci-keramika.si
Kamin Spartherm in drugih priznanih znamk – tudi s pečico

Kamin Spartherm in drugih priznanih znamk – tudi s pečico

Kamin Spartherm velja za eno najkakovostnejših možnosti. Ko pomislimo na učinkovitost in trajnost, pogosto pomislimo prav na Spartherm. Kamin Spartherm vam bo služil dolga leta. Če torej iščete resnično najboljšo kakovost, je Spartherm odlična izbira. Odločite se lahko za klasično izvedbo modelov znamke Spartherm ali pa za kamin s pečico Spartherm. Proizvodi priznanega proizvajalca Spartherm vas čakajo tudi v ponudbi podjetja PEČI – keramika, v katero smo poleg kaminskih vložkov in kurišč oziroma kaminov Spartherm uvrstili tudi izdelke znamke Schmid. Kamini Schmid, podobno kot Spartherm, prav tako veljajo za izvrstno možnosti, tudi tu pa lahko izbirate med klasičnimi modeli in izvedbo s pečico.

Gradnja kaminov s pečico

Ugodni izdelki znamke Spartherm: kamini, ki vas ne bodo razočarali

Naše ponudbe ne odlikuje le najvišja kakovost, o čemer pričajo znamke, kot je Spartherm, ampak so vam obenem na voljo tudi cenovno zelo dostopni kamini Spartherm in kaminska kurišča znamke Spartherm, kamini Schmid ter drugih priznanih znamk. Vas morda zanima gradnja kaminov? Navdušila nas bo naša raznolika in kakovostna ponudba materialov za gradnjo, pečnic in kaminskih vložkov. Tako bo gradnja kaminov hitra in preprosta. Če gradnja poteka z uporabo najkakovostnejših materialov, so rezultat čudoviti in izjemno funkcionalni moderni zidani kamini. Moderni zidani kamini so lahko obdani s pečnicami po izbiri. Vsaka gradnja kaminov je unikaten projekt, zato za vas izdelamo pečnice po naročilu. Izbirate lahko med številnimi oblikami in barvami. Moderni zidani kamini, ki so nastali s pomočjo naših proizvodov, so resnično prava paša za oči. Vizualno privlačni, obenem pa zelo praktični. Tudi vi se lahko že kmalu grejete z modernimi zidanimi kamini, na voljo pa so tudi kaminski vložki Spartherm, Schmid in drugih uveljavljenih proizvajalcev.

Spartherm kamin cenik

Kamini s pečico Spartherm so lahko izjemno praktična rešitev

Danes so zelo priljubljena izbira tudi kamini s pečico – Spartherm s pečico in drugih znamk. Takšna izvedba – torej nadgradnja klasične zasnove s pečico – je zelo praktična. Kamini s pečico (Spartherm, Schmid …) imajo tako dvojno funkcijo. Poleg tega, da poskrbijo za prijetno ogrevanje prostorov v vašem stanovanju, enega samega ali celotnega doma, je izbrani model Spartherm s pečico zelo praktičen tudi za pripravo okusnih jedi. Seveda pa ne smemo pozabiti niti na estetski doprinos, za katerega poskrbijo moderni kamini Spartherm in drugih priznanih proizvajalcev – s pečico ali brez. To, ali se boste odločili za model s pečico, je seveda v celoti prepuščeno vam. Ne glede na to, ali izberete kamin s pečico ali brez, pa je nekaj jasno. Če boste izbrali vrhunsko kakovost, ki vam jo ponujamo v našem podjetju, bo to naložba, ki je zagotovo ne boste obžalovali!

Zakaj smo prava izbira?

Bogate izkušnje
Kvaliteta bivanja
V harmoniji z naravo
Strokovna pomoč