PEČI - keramika
pišite nam natisni stran iskanje po strani Zemljevid strani

Pozdravljeni!

Zgodovina nas uči, da se je od nekdaj družbeno in družinsko življenje odvijalo okrog ognjišča. Skratka, ognjišče je bilo in ostalo središče družinskega življenja.

Kako ujeti igro plamenov odprtega ognjišča v skrbno oblikovano lončeno, toplozračno peč ali kamin, vam pomagajo uresničiti strokovnjaki in mojstri Peči-Keramika, d.o.o.

Lončena, toplozračna peč je gospodarno in atraktivno dopolnilo za vsak bivalni prostor ali kot ogrevalno telo za več prostorov.

Skrbno izbrana peč uresniči želje po osebnem stanovanjskem stilu. Stil,oblika in barva peči se lahko brez težav prilagodijo vaši osebnosti.

Narava in izvirna razgibanost lončenih, toplozračnih, ... peči, že stoletja bistveno ne spreminjajo svojega videza, časi minevajo, toda topline iz lončenih peči se veselijo vse generacije.

Domača prijetnost lončenih peči iz babičinih časov je ostala do danes. Klop ob peči je že od nekdaj prijetno mesto za klepet, sanjarjenje in gretje. Še posebej kadar zunaj sneži in zmrzuje je prostor za sprostitev in počitek ob ugodnem in zdravem gretju.

Naše peči, ne glede na ostalo obdelavo prostora, dosežejo harmonijo v domu, stil v obliki in barvi, užitek za oko, ki jih drugje ne najdete.

Dimenzije in oblike pečnic dopuščajo nove oblikovne prejeme in v toplini doma pustite domišljiji prosto pot.

Košček narave za vašo hišo in dom iz Peči-Keramika, d.o.o.

Delovni čas

ponedeljek - petek: od 7.00 do 15.00
sobota: od 8.00 do 12.00

Možen je obisk tudi izven delovnega časa po predhodni najavi!

Telefon:
prodaja: 07 39 35 760
HC Tajništvo: 07 39 35 750

E-pošta:
peci-keramika@peci-keramika.si
pec-prod@peci-keramika.si

Aktualna ponudba

| © PEČI Keramika, Proizvodnja keramičnih pečnic d.o.o. | Spletne rešitve T-media d.o.o. |